Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Mi s-a facut pofta de puiul la ceaun pe care mi-l facea soacra mea;este adevarat ca nu are acelasi gust;eu nu am nici adevaratul ceaun de tuci,nici soba in care bagam de zor coceni de porumb sa se faca mai repede;cat despre lamaie,poate folositi si voi,daca nu,merita sa incercati;are o aroma si un gust deosebit.
Puiul curatat,portionat,spalat il pun in ceaun cu ulei si feliile de lamaie;dupa ce s-a rumenit adaug vinul,condimentez iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,usturoiul pisat;dupa cateva minute se poate servi pe farfurie alaturi de branza rasa si mamaliguta.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult